Hva vil det si å ha poser under øynene eller manglende fylde under øynene?

Mange føler at de ser trøtte, uopplagte og eldre ut på grunn av såkalte poser under øynene eller søkk under øynene. Økende alder, psykiske påkjenninger og lite søvn kan forsterke dette. Mange yngre kan også ha manglende fylde i tårefoldene pga arvelig disposisjon. Når noen har manglende fylde under øynene blir dette ofte oppfattet som at de er blå under øynene siden det blir en skyggevirkning.

Behandlingsmåter for manglende fylde under øynene.

Restylane injeksjonsbehandling eller fett-transplantasjon kan være en fantastisk behandling av «trøtte» øyne eller «tear trough» som det heter på fagspråket. Resultatet blir at man ser både yngre og mer våken og opplagt ut. Mørke ringer som skyldes søkk/linjer reduseres eller forsvinner helt. Du finner oss i Ørsta på Ørsta Torg!

Vi ligger ca en times kjøretur ifra Ålesund!

oeyelokksplastikk

Behandlingsmåter for poser og slapp hud under øynene.

Nedre øyelokksoperasjon kan bidra til at huden rundt øyene strammes opp og du vil oppnå et mer opplagt og yngre ansikt. Ved denne behandlingen fjernes overflødig hud. Les mer om denne operasjon her: øyelokksoperasjon og om vår plastikkirurg her.

Behandling med fraxellert CO2 laser, vil også kunne bidra til en strammere hud og minimering av linjer under øynene, og er noe av det nyeste vi har innen hudforyngende behandling.

Hudprodukter kan også bedre på hudkvaliteten under øynene. Det er viktig å velge gode produkter som inneholder riktig virkestoff. Vi har svært gode erfaringer med Zo medical by Zein Obagi.

Ser du trøtt ut på grunn av søkk øynene? Det finnes en trygg, naturlig og enkel måte å løse dette på. Små injeksjoner med Restylane vil få tilbake det livlige uttrykket i dine øyne!