Hva kan gi ujevn hud /hudtone?

Uregelmessige områder med endret hudfarge / ujevn hud er et vanlig problem som kan ha en lang rekke årsaker. Du kan ha pigmentendringer i enkelte områder av huden grunnet ulike nivåer av melanin. Melanin er stoffet som gir huden farge og beskytter den mot solen.

En infeksjon eller et betennelsesproblem kan forårsake endringer i hudfargen. Flekket hud kan også forårsakes av endringer i blodårene under huden. Disse endringene kan være genetiske, et resultat av skade og solskade eller rett og slett skyldes endringer i hormonnivåer. Couprose er en slik endring, og betyr sprengte blodkar.

Mange opplever å få brunere flekker på områder i huden i forbindelse med graviditet og amming, andre hormonforandringer eller for mye soleksponering. Pigmentflekker vises altså som brune eller mørke flekker i huden, og kan være sjenerende for mange. Det kan dreie seg om én eller flere enkelte flekker (lentigo solaris) eller mer utbredt forekomster (melasma) som gir inntrykk av ujevn hud med symmetriske pigmenteringer.
På Hud og Laserklinikken har vi lang og bred erfaring i behandling av pigmentflekker og sprekte blodkar.

Se mer IPL
Se mer ZO Skin Health 
Se mer Zo Controlled Depth Peel
Se mer ZO 3 step peel

Se mer Fraxellert Laser CO2