Hva kan behandles med Skinboosters

Huden forandres med alderen, og mister volum og spenst. Et av de viktigste stoffene i huden er hyaluronsyre, som binder vann og derfor fukter huden innenfra, skaper volum og struktur. Med alderen svekkes både kvalitet og mengde hyaluronsyre, og kollagen og elastinfibre brytes ned. Det gjør huden tørrere og mindre elastisk, og linjer og rynker dukker opp.

Skinboosters består av 3- 4 behandlinger med 2 til 4 ukers mellomrom, der mikrodoser injiseres under huden. Flere kliniske studier viser at Skinboosters ikke bare gjenoppretter fukt og balanse, men også setter i gang en hudforyngende prosess som gjør huden sterkere, fastere og smidigere over tid. Behandlingen omfatter gjenfuktende små mikroinjeksjoner i huden med Hyaluronsyre, denne bedrer hudens fasthet, elastisitet og glød. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen, den elsker vann og holder på hudens fuktighet. Når vi eldes, blir kvaliteten på denne dårligere.

Gi din hud en fantastisk og naturlig glød med Skinboosters!!

Hvem passer behandlingen for?

Skinboosters er et allsidig produkt til:

  • Kvinner og menn i alle aldre med alle hudtyper
  • Ansikt, lepper, hals, hender og decolletage
  • Alle som vil forbedre sin hudkvalitet
  • Solskadet hud
  • Arr/ aknearr
  • Slapp/ uelastisk hud

Skinboosters tilbyr dokumentert, gradvis forbedring av hudens kvalitet og elastisitet. Alle behandlinger med Skinboosters utføres kun av sertifiserte behandlere.

Les mer:

Du finner oss i Ørsta på Ørsta Torg! Vi ligger ca en times kjøretur ifra Ålesund!