Hva kan behandles med Restylane Skinbooster

Flere kliniske studier viser at Skinbooster gjenoppretter fukt og balanse. Det setter det også i gang en hudforyngende prosess. Dette gjør huden sterkere og fastere over tid. Behandlingen omfatter små stikk med tynne nåler i huden med hyaluronsyre. Dette fører til bedring av hudens fasthet, elastitet og gir  glød. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen, den elsker vann og holder på hudens fuktighet. Restylane Skinbooster består av 3- 4 behandlinger med, 2 til 4 ukers mellomrom.

Huden forandres med alderen da den mister volum og spenst. Et av de viktigste stoffene i huden er hyaluronsyre. Det binder til seg vann og dermed fukter huden innenfra. Det betyr at det oppnås struktur og volum. Med alderen svekkes både kvaliteten og mengde av dette stoffet.Dermed brytes kollagen og elastin ned. Det vil si at huden blir tørrere og mindre elastisk. Linjer og rynker dukker dermed opp.

Restylane Skinbooster indikasjoner

Gi din hud en naturlig glød med Skinbooster!

Hvem passer behandlingen for?

Restylane Skinboosters er et allsidig produkt til:

  • Kvinner og menn i alle aldre med alle hudtyper.
  • Ansikt, lepper, hals, hender og brystkasse.
  • Alle som vil forbedre sin hudkvalitet.
  • Solskadet hud.
  • Arr / akne arr.
  • Slapp hud.

Restylane Skinbooster tilbyr dokumentert og gradvis forbedring av hudens kvalitet og elastitet. Alle behandlinger med Restylane Skinboosters utføres kun av sertifiserte behandlere.

Les mer:

Du finner oss i Ørsta på Ørsta Torg! Vi ligger ca en times kjøretur ifra Ålesund!