Hvordan blir helseopplysningene dine behandlet?

Når du ber om helsehjelp, har helsepersonellet plikt til å registrere viktige opplysninger om deg og hjelpen du får. Det kan være opplysninger om dine symptomer, sykehistorie, helsetilstand, diagnoser, prøvesvar, medisiner og andre opplysninger som er nødvendig for å kunne gi deg riktig hjelp. Opplysningene lagres i forskjellige helseregistre, Les mer.

Informasjons-kapsler / Cookies

Hva er informasjons-kapsler?

Nettstedet bruker informasjons-kapsler. Informasjons-kapsler er små tekstfiler som lagres på brukerens datamaskin. Informasjons-kapsler gir Hud og Laserklinikken muligheten for å følge med hva besøkende på nettstedet vårt gjør og brukes for å få vårt nettsted til å fungere, eller fungere mer effektivt samt å gi informasjon til Hud og Laserklinikken som eier av nettstedet. Tabellen nedenfor forklarer hvilke informasjons-kapsler vi bruker, hvorfor og hvor lenge de lagres på brukerens datamaskin.

Det finnes to hovedtyper av informasjons-kapsler: permanente informasjons-kapsler som forblir på datamaskinen for en spesifisert periode før den slettes, og økt-informasjons-kapsler som lagres midlertidig i minnet til datamaskinen når du besøker en nettside. Økt-informasjons-kapsler forsvinner når du lukker nettleseren.

Informasjons-kapsler kan sendes til deg fra det nettstedet du besøker (såkalte første-part) eller fra en annen organisasjon som leverer tjenester til webområdet du besøker, for eksempel analyse- og statistikkselskaper (såkalte tredjeparts-informasjons-kapsler).  For å forbedre din opplevelse av nettstedet vårt tillater Hud og Laserklinikken informasjons-kapsler fra en tredjepart. Tredjeparts informasjons-kapsler er satt inn av tredjeparter og anvendes deretter. For mer info om deres bruk, se erklæring om informasjons-kapsler for det enkelte selskapet.

Hvordan bruker vi informasjons-kapsler?

Hud og Laserklinikken bruker informasjons-kapsler til å forbedre nettstedet for besøkende, f.eks ved å:

  • Tilpasse nettstedet til besøkendes preferanser, valg og interesser
  • Kunne tilpasse tjenestene våre slik at hver besøkende får relevant reklame

Permanente informasjons-kapsler brukes til å lagre personlige innstillinger på Hud og Laserklinikken slik at de slipper å endre ulike valg hver gang han eller hun besøker nettstedet samt å tilpasse og gjøre informasjon og markedsføring så relevant som mulig for den aktuelle kunden. Økt informasjons-kapsler brukes blant annet for å kunne registrere statistikken på bruken av nettstedet. En mer detaljert beskrivelse for de respektive informasjons-kapslene finner du i tabellen nedenfor.

Samtykke til informasjons-kapsler

Ved å tillate informasjons-kapsler på Hud og Laserklinikkens nettsted og dermed aksepterer våre retningslinjer for personvern godtar du behandlingen av informasjons-kapsler slik det er angitt i denne erklæringen.

Hvis du ikke godtar informasjons-kapsler, kan du slå av informasjons-kapslene i din nettlesers sikkerhetsinnstillinger. Du kan også stille inn nettleseren din slik at du får en melding hver gang Hud og Laserklinikkens nettsted prøver å plassere en informasjons-kapsel på datamaskinen din. Leseren kan også slette tidligere lagrede informasjons-kapsler, se nettleserens hjelpesider for mer informasjon. Husk at kan du manuelt slette informasjons-kapsler fra harddisken.

Merk at hvis du velger ikke å godta informasjons-kapsler, vil du ikke kunne foreta kjøp på nettstedet og noen funksjoner på nettstedet kan slutte å fungere korrekt og andre tjenester vil ikke bli ytet.

Ved navigerer på nettstedet vil Hud og Laserklinikken innhente anonym informasjon om deg gjennom informasjons-kapsler.

Klikk her for mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Hvordan slette informasjons-kapsler?

Hvis du ikke ønsker å bruke informasjons-kapsler kan du skru de av i nettleserinnstillingene og/eller ved å justere valgene ved hjelp av verktøy som vises på skjermen når du besøker nettstedet for første gang og når du trykker på lenken til denne informasjonkapselerklæringen.

Du kan også stille inn nettleseren din slik at du får beskjed hver gang Hud og Laserklinikkens nettsted prøver å plassere en informasjons-kapsel på datamaskinen din. Du kan også bruke nettleseren til å slette tidligere lagrede informasjons-kapsler.

Hvordan du sletter informasjons-kapsler kommer an på hvilken nettleser du bruker.

Hvis du bruker en PC, kan slette informasjons-kapsler ved å bruke [CTRL] + [SHIFT] + [Slett].

Hvis det ikke fungerer, eller hvis du bruker en MAC, kan du klikke på koblingen for den nettleseren du bruker:

Meld deg inn i kundeklubben vår
..og motta gode tilbud og nyheter først