Onda Coolwaves

Fettreduksjon – Cellulitt behandling – Hudoppstramming

Onda er en helt ny maskin fra Deka laser for fettreduksjon, hudoppstramming og bedring av cellulitter ved hjelp av microbølger. Behandlingen er uten smerter og nedetid. Huden vil kjennes kald ut på overflaten, men microbølgene vil trekkes ned i underhuden og varme fra undersiden og opp mot overhuden. Behandlingen er egnet til alle hudfarger.

Onda mikrobølger kan brukes til:

  • Fettreduksjon
  • Oppstramming av hud
  • Cellulitter

Microbølgene vil varme opp cellemembranen og videre føre til at den blir myk og lekker ut fettet fra cellene. Det er vanlig at 20-40% av fettcellene blir ødelagt ved hver behandling. 80% av microbølgene går ned i subcutis og 20% når til epidermis og dermis, som videre gir en kollagenstimulerende effekt som igjen bidrar til en strammere og fastere hud.

Hvor mange behandlinger trenger man og hva er et område?

Ofte trengs det 4-6 behandlinger og et behandlingsområde består av 15cm x 15cm. Man kan ta ny behandling allerede etter 2-3 uker. De døde fettcellene vil bli renset ut av kroppen via lymfesystemet og nyrene. Det anbefales at man drikker 2-3 liter vann for å hjelpe kroppen med å kvitte seg med de ødelagte cellene. I tillegg kan behandlingsområdet masseres i 2 minutter morgen og kveld for å hjelpe til med at denne prosessen går raskere.

Er det nedetid etter behandlingen?

Behandlingen er helt uten nedetid og du kan gjenoppta normal aktivitet og trening rett etter den er utført. Man kan oppleve å kjenne litt varme og rødme i området like etter behandling. Dette er ikke smertefullt og vil avta i løpet av noen få timer. For hvert område vil behandlingen ta mellom 9-15 minutter.

Meld deg inn i kundeklubben vår
..og motta gode tilbud og nyheter først