Flat mage på dame som tar planken

Flat mage

Flat mage hører for noen ungdommen til. Kanskje du har fått barn. Kanskje du kjenner at alderen har gjort seg gjeldende og kroppen ikke oppfører seg helt som før. Vi har alle ulike utgangspunkt, livsstil, kroppsbilde, verdier og så videre. Og uansett hvilke liv man lever, så kan magen utgjøre et kompleks. «Det finnes viktigere ting i livet», «Tenk at denne kroppen har bært frem ett barn- til og med kanskje flere. Klart det vises»! Vi kunne ikke vært mer enig i slike, ofte hørte utspill. Likevel møter vi mange ulike mennesker der magen har blitt et så stort kompleks at det hemmer dem i hverdagen og foringer selvbildet.

Kundene vi møter kan ha problemer med fettansamlinger, hud som ikke spiller på lag, strekkmerker, brokk og så videre. Da hjelper det å vite om hvilke ulike typer behandlinger vi har å hjelpe oss med. Vi har flere ulike nye eller eldre behandlinger å tilby, og noen innebærer ikke en gang kirurgi. Felles for dem alle er at de er veldokumenterte og du vil komme til å se resultater.

La oss se nærmere på tre vesentlige faktorer når det kommer til magens utseende.

1. Musklene – Nok med mageøvelser?

Graviditet, men også overvekt gir en forstrekning av de abdominale musklene. Dette kan resultere i en rectus- diastase, også kalt «delte magemuskler». Om en har en såkalt diastase mellom musklene på magen, vil magen gjerne bule ut og det er vanskelig å få en flat mage selv med mye og riktig trening.

Hvordan finner du så ut om dette gjelder deg? Ligg på rygg og ta en lav sit-up. Kjenn nå på magemusklene dine. Er de samlet i midtlinjen, eller er det et sprik mellom dem? Ble magen flat når du tar situpen, noe som i så tilfelle er positivt, eller stakk den mer ut? Ser magen din flat ut om morgenen, men du har problemer med å holde den inne mot slutten av dagen, eller etter et stort måltid? I så fall har du trolig en rectus- diastase. Mindre sprik mellom muskulatur lar seg rette på med riktig trening. Er diastasen av større art, så anbefaler vi en bukplastikk med raffing(sammensying) av muskulatur. Dette kan være et ledd i en stor bukplastikk om du også har overflødig hud som skal fjernes og/eller fett som skal fjernes. I sjeldne tilfeller har man kun diastase under navlen, denne kan sys sammen ved en mini bukplastikk.

2. Fett

Her finnes det selvsagt store variasjoner når det kommer til mengde og fordeling. Noen har en ellers slank, normalvektig kropp, og fører en normalt sunn livsstil, men har likevel denne fettansamlingen på magen og/eller flanker som er vanskelig å trene bort. Da kan du være en ypperlig kandidat for Coolsculpting, en noninvasiv behandling som fjerner små fettansamlinger ved hjelp av frysemetode. Helt uten kirurgi og nedetid!

For de med mer enn en håndfull fettansamlinger, tilbyr vi liposuction eller altså fettsuging på godt norsk. Dette dreier seg om relativt små kirurgiske inngrep, som kun etterlater svært små arr, og du kommer deg raskt på beina igjen.

Les hva vektkluben sier om helsefarlig magefett.

3. Huden

Huden har en fantastisk egenskap til å både utvide seg, for eksempel ved svangerskap eller vektoppgang, og også å ta seg inn igjen når vektkurven går motsatt vei. Sistnevnte av varierende grad. Noen får strekkmerker som både kan forringe evnen huden har til å trekke seg sammen, men også være sjenerende. For sjenerende strekkmerker har vi gode resultater med både Dermapen, og IPL / intenst pulset lysbehandling for de mer røde merkene. Fraxellering med Co2 laser er også et svært godt alternativ her.
Har man mye overflødig hud, gjerne med strekkmerker, kommer vi oss ikke utenom kirurgi. Det dreier seg da om en bukplastikk.

For mer informasjon om våre ulike behandlinger, ta gjerne kontakt på 700 77 677 for en uforpliktende prat. Ellers tar gjerne vår dyktige plastikkirurg imot deg til en konsultasjon.