Ulthera er det nærmeste du kommer et ansiktsløft uten å bruke kniv, og er det beste utstyr på markedet for å gi en hudoppstramming på ansikt, hals og bryst, samt definisjon kjevelinje, reduksjon dobbelthake.

  • definere kjevevinkel
  • redusere hakeheng
  • løfte øyenbryn
  • fettreduksjon kjevelinje/dobbelhake
  • halsløft
  • hudforbedring brystkasse/decolletage

 

Hva er Ulthera?

Ulthera er en godt dokumentert behandling for oppstramming av hud i ansikt, hals, samt brystkasse/ decolletage. Dette ved hjelp av fokusert ultralyd og helt uten kirurgi. Ulthera er den eneste FDA-godkjente maskinen som jobber på denne måten. Ulthera vil være effektiv til behandling av lett til moderat løs hud på områder som hals, under hake, kinn, brystkasse og rundt øynene. Man kan også oppnå reduksjon av fettansamlinger i kjevelinjen.

Ulthera-maskinen er spesialdesignet for å gi målrettet energi dypt ned i bindevevet helt ned mot muskellaget, uten å skade muskulaturen.  Ulthera er også den eneste behandlingen hvor en ved hjelp av ultralyd kan se hvor en befinner seg i hudlagene, og kan levere energien presist ned i bindevevet.  Bindevevet som blir behandlet vil reagere med en oppstrammende effekt og det vil føre til stimulering av kollagendannelse. Man får da økte kollagenfibre i huden og det synlige resultatet vil være en fastere hud. Huden vil gradvis stramme seg over en periode på 3 – 6 mnd.

 

Hvor mange behandlinger anbefales?

Dette avhenger av hvor løs huden er I det behandlede området. Yngre personer klarer seg ofte med en behandling. Jo slappere hud jo vanligere er det med 2 behandlinger for å gi mere løft og definisjon.

Kombinasjoner med medisinske kremer kan anbefales for å gi et optimalt resultat.

Hvor lenge varer effekten av behandlingen?

Hudens aldringsprosess kan ikke stoppes, men settes på vent 2-3 år avhengig av om du røyker, er soltilbeder uten bruk av solbeskyttelse. Forutsatt at du bruker daglige produkter for hudforbedring samt ikke røyker vil vi anta at resultatet varer 2- 3 år.

Er behandlingen smertefull?

Ulthera gir en oppvarming I de dypere hudlag, men oppleves ikke som veldig smertefullt. Det er ikke nødvendig med bedøvende krem eller annet smertestillende.

Mulige bivirkninger:

Etter behandling er huden øm, lett hoven og med en mild rødfarge. Det er fullt mulig å gå tilbake til jobb etter å ha fått lagt en lett make up. I enkeltstående tilfeller kan man observere små blødninger i huden. Vi anbefaler av den grunn at man ikke inntar blodfortynnende medikamenter siste uke før behandling (Ibux og andre NSAID’s, aspin, dispril og andre medikamenter med acetylsalisylsyre). Man gir ingen restriksjoner i forhold til soleksponering eller fysisk aktivitet.

Hvem skal ikke behandles med Ulthera?

Gravide og ammende skal ikke behandles. Huden må være hel, uten sår eller andre hudforandringer. Vi behandler ikke ved pågående herpesinfeksjon, og heller ikke dersom man har hatt helvetesild i ansiktet. Til sist behandler vi ikke personer som har hatt nerveskade eller lammelse i ansiktet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prisliste

 

 

Meld deg inn i kundeklubben vår
..og motta gode tilbud og nyheter først