Hva er Profhilo?

Profhilo er et injiserbart produkt for behandling av slapp hud. Med en av de høyeste konsentrasjonene av hyaluronsyre på markedet fukter det huden og  re-modellerer aldrende  vev. Profhilo® skaper fremragende behandlingsresultater, alene eller i kombinasjon med andre behandlinger som vi også tilbyr.

Hvordan virker Profhilo?

I tidsrommet etter behandling foregår det stimulering av 4 forskjellige typer kollagen og elastin ved langsom frisetting av HA. Stimuleringen medfører en vesentlig vevsforbedring. Dette gir et naturlig resultat uten å bygge volum eller endre på utseende.

Hva kan bedres med Profhilo?

Med alderen mister vi kollagen, elastin samt hyaluronsyre i huden, noe som medfører en aldrende- og løs hud. Profhilo er utviklet til å gjenskape en naturlig foryngelse av huden, så bindevevsfibrene gjenskapes av kroppen selv. Profhilo egner seg også godt som en forebyggende behandling.

Hvilke områder kan behandles?

  • Ansikt
  • Hals
  • Bryst / Decolletage
  • Hender
  • Armer
  • Knær
  • Mage

Aesthetics Awards vinner

Profhilo har vunnet THE AESTHETICS AWARDS som årets beste injeksjonsbehandling. Produktet anses for å være en bio-stimulator, da den får vår egen hud til å produsere store mengder av kollagen og elastin, som fører til at huden strammes opp og rynker glattes ut. Profhilo øker ikke volumet i huden, derfor blir resultatet aldri kunstig og unaturlig!

Hvordan foregår behandlingen?

Behandling med Profhilo består av få stikk og tar kort tid. Spredningen av produktet er stor, som gjør at hele huden i området blir forynget og ikke kun der hvor injeksjonen utføres. Vi anbefaler å utføre 2-4 behandlinger med 4-6 ukers mellomrom.

Etter behandling

Umiddelbart etter behandling kan du se merker etter hvor injeksjonene er utført. Dette kan se ut som små myggstikk og vil forsvinne i løpet av kort tid. Det kan også oppstå forbigående blåmerker, som ved alle andre injeksjonsbehandlinger.

Du kan daglig se en hudforbedrende effekt etter behandling. Etter 4 uker vil huden være betydelig strammet opp og vi anbefaler da å ta neste behandling. Resultatet er langvarig og kan vare over et år avhengig av utgangspunkt. For å vedlikeholde ditt resultat anbefaler vi en «touch up» behandling etter ca 6 måneder.

 

Før og etter Profhilo

 

 

 

 

 

 

Du finner oss i Ørsta på Ørsta Torg! Kun 1 times kjøretur fra Ålesund!