Hva er kirurgisk svettekjertel operasjon / kirurgisk svettebehandling?

Ved kirurgisk svettebehandling fjerner vi svettekjertlene permanent. Teknikken vi benytter

egner seg særlig til å fjerne kjertelvev fra armhulen (axille).

Hud og Laserklinikken plastikk kirurgi og gynekologi Ørsta er en av få klinikker som tilbyr svettebehandling med operasjon ved hjelp av liposkulptur, dvs. at vi suger ut svettekjertlene.

Teknikken er svært effektiv og reduserer svetten til et normalt nivå. Denne behandlingen etterlater nesten ikke synlige arr.

Det er også mulig å fjerne svettekjertler ved konvensjonell kirurgi, det vil si å skjære bort et hudområde med svettekjertler.

Hva behandling som passer for deg Dette må diskuteres med vår plastikkirurg som har lang og bred erfaring innen de fleste felt når det gjelder plastikk kirurgi.

For at du som pasient skal ha minst mulig ubehag under behandlingen, utføres operasjoner hos oss vanligvis i en lett narkose.  Områdene som skal behandles tegnes opp på forhånd og selve operasjonen tar rundt en time.

Etter en kirurgisk svettebehandling vil du ha blåmerker i armhulene i noen uker. Det vil ellers være lite ubehag, og du kan gå på jobb som vanlig innen et par dager. Du bør være litt forsiktig med store anstrengelser og trening den første tiden etter operasjonen, men kan ellers leve som normalt.

 

Se priser her

 

 

 

 

 

armhule