Dobbelthake kan først og fremst være et overvektproblem. Ikke alle opplever at den forsvinner selv om de går ned i vekt. Løs hud i hakepartiet kalles også ofte dobbelthake, dette er imidlertid et litt annet problem.

Årsaker til dobbelthake

Den vanligste årsaken til dobbelthake er overvekt, men selv slanke personer kan ha dette grunnet arv eller vektnedgang.

Det er forskjell på om dobbelthaken kommer pga fett, eller om det er løs hud som er problemet. Vi bruker «dobbelthake» som en beskrivelse på begge deler.

Dobbelthake kan bedres med fettsuging Endymed Ulthera

Behandling av dobbelthake/fett

Tidligere har kun vært tradisjonell kirurgisk fettsuging som har kunnet fjerne fett under haken. Dette har nå endret seg. Idag kan vi ved hjelp av høgfokusert ultralyd/ Ulthera eller radiofrekvens/ Endymed kunne gi en stor forbedring av dobbelthaken.  Disse gir samtidig en fantastisk  hudoppstramming i området. Hos oss i Ørsta, ikke langt fra Ålesund har vi mange behandlingsmuligheter.

Fettsuging av dobbelthake er en svært nøyaktig prosedyre. Etter fettsuging av haken vil huden trekke seg sammen og gir en mer tiltalende kjeveprofil. Vår plastikkirurg har lang erfaring.  Etter Ulthera eller Endymed vil en gradvis se resutat, og få en fin hudoppstramming av dobbelthaken. En generell hudforbedrende effekt ses også.

Behandling av løs hud under haken

Løs hud under haken kan være etter tidligere overvekt, aldersforandringer eller solskadet hud. Mye løs hud på halsen er det mest effektivt med en halsplastikk eller nedre ansiktsløft/ facelift.

Om en ikke ønsker kirurgi har vi flere andre behandlingsmuligheter. En laserbehandling, Ulthera, Endymed, Profhilo eller Restylane Skinbooster kan forbedre hudkvaliteten. Kombiner gjerne med Zo Skin Health sitt hudprogram for optimalt resultat.
Du finner oss i Ørsta på Ørsta Torg, en times kjøretur fra Ålesund!