CoolSculpting Advantage

Hud og laserklinikken i Ørsta har oppgradert til Coolsculpting Advantage. Dette er den nyeste oppgraderingen til Coolsculpting.
Det er nå mulig å behandle områder som ikke har vært mulig med vår tidligere versjon av Coolsculpting.

Hva skiller Coolsculpting Advantage fra tidligere versjon?

 • Nye håndstykker som gir mer comfort under behandling
 • Halvert behandlingstid
 • Større behandlingsområde for hvert handstykke, som gir mer permanent fettfjerning enn tidligere.

Coolsculpting Advantage – verdens ledende system for fettfjerning uten kirurgi

Coolsculpting er utviklet av Harvard forskere og ble FDA godkjent i 2010. I år 2019 ble det bekreftet utført over 8 millioner behandlinger med Coolsculpting verden over!
FDA godkjenningen innebærer at behandlingen er svært godt dokumentert på at den både er effektiv og trygg. Fettceller blir nedkjølt og ødelagt uten å skade huden og gir et permanent resultat. Det er ingen nedetid i forbindelse med behandlingen og du kan gå rett tilbake til dine daglige gjøremål.
Hud og laserklinikken i Ørsta kan med andre ord tilby den beste behandlingen på markedet for figurforming / fettfjerning uten kirurgi.

Hva er CoolSculpting Advantage?

Coolsculpting er den mest effektive fettreduksjonsbehandlingen uten kirurgi.

Fettceller blir fryst i stykker via Coolsculpting Advantage maskinen. Fettcellene gjennomgår en prosess som kalles apoptose. Dette innebærer at de krymper over tid inntil de spises av kroppens ryddeceller (makrofagene). Makrofager er de samme celler som fjerner bakterier og virus fra kroppen vår. Det er særdeles viktig å merke seg at behandlingen ikke øker fettstoffinnholdet i blod eller lever. Dette er vist gjennom de mange ulike studier som ligger til grunn for FDA godkjenningen av maskinen.

Hvilke områder kan behandles med frysemetoden Coolsculpting?

 • Mage
 • Bh-folder
 • «Love Handles»
 • Overarmer
 • Innside lår
 • Bryst hos menn
 • Ridebukselår
 • Midje

Hvor effektiv er frys bort fett metoden?

Coolsculpting er en unik metode for effektiv fettreduksjon av problemområder. Den er Norges mest effektive  fettreduksjonsbehandling uten kirurgi. Studier på over 7000 personer viser en gjennomsnittlig fettreduksjon på 20-40 % på en behandling. De første tegn på at fettcellene er i ferd med å forsvinne ses etter 3-4 uker. Deretter skrumper de lokale fettområdene inn i løpet av de neste 3-4 måneder.

Fettceller tåler lite kulde, og dør om de utsettes for temperaturer ned mot frysepunktet i en tidsperiode på omkring en halvtime. Metoden kalles cryolipolyse, og er utviklet ved Wellman Center for Photomedicine, Massachusetts General Hospital i Boston, tilknyttet Harvard Medical School.

Teknologien er godt utprøvd gjennom de siste årene, og kan ikke sammenlignes med ultralyd eller andre metoder som markedsføres under «fettsmelting».

CoolSculpting er den eneste FDA-godkjente maskin for permanent fettfjerning.

Dette kvalitetsstempelet innebærer at maskinen er medisinsk dokumentert og sikker i bruk. Vi har derfor valgt å bruke CoolSculpting som vår metode for effektiv fettreduksjon i problemområder en måtte ha.

Vi oppfordrer alle til å spørre om navnet på de ulike maskiner som benevnes under behandling med cryolipolyse. Det finnes mange kopier som hverken er dokumentert eller godkjent for trygg fettreduksjon. Dette gir ofte utilfredsstillende resultat. Vi har den godkjente og mest dokumenterte!

 En behandling kan være nok

Les mer på realself.com der resultatene sammenlignes med blant annet fettsuging og andre metoder for fettfjerning.

Passer CoolSculpting for meg?

Metoden passer for alle som ikke har kuldeallergi, og som kan si seg enig i følgende utsagn:

 • Min vekt er stabil, og jeg er ikke overvektig
 • Jeg har lokale fettansamlinger som ikke lar seg trene bort
 • Jeg vil oppnå et varig resultat
 • Jeg ønsker ikke kirurgisk behandling
 • Jeg ønsker å gå direkte tilbake på jobb etter behandling.

Bivirkninger som kan oppstå

 • Ømhet/smerte på behandlingsstedet i 1-3 ukers varighet
 • Nummenhet i huden de første ukene etter behandling
 • Blå merker i huden, forsvinner innen 4 uker

Hvordan utføres behandlingen?

Vevet der de lokale fettansamlinger er lokalisert, f. eksempel på magen, suges inn i et kjølehåndstykke tilkoblet vakum. Tidligere kunne dette være litt smertefullt, men med Coolsculpting Advantage er det 80% mer comfort med de nye håndstykkene. Vevet kjøles ned gradvis til temperatur 4°C. For å sikre riktig temperatur under hele behandlingen, har Coolsculpting maskinen Freeze Detect, for å gi deg en trygg og effektiv behandling.  Huden beskyttes med kuldeisolerende duk under behandlingen. Det er ikke rapportert om hudskade som bivirkning. Behandlingstiden er normalt en halvtime per område/ håndstykke.

Under behandlingen kan du ta tiden til nyttige eller avslappende aktiviteter som surfing på Ipad, telefon eller pc. Lesing eller lytte til musikk er andre måter å fordrive tiden på.

Etter endt behandling masseres området, og det kan for enkelte oppleves som ubehagelig når sirkulasjonen kommer tilbake.

Gir behandlingen varig resultat ?

Fettcellene som er ødelagt er borte for alltid. Hvis du holder vekten stabil er resultatet varig. Dersom du øker i vekt fordi kaloriinntaket overstiger forbruket, vil de gjenværende fettcellene lagre fett, og du kan få tilbake de samme problemområder som før behandling.

Hud og Laserklinikken er den eneste klinikken i Møre og Romsdal som kan tilby Coolsculpting fettfrysemetode.

Vi har sertifisert medisinsk personell som utfører behandlingen. Velkommen til oss på Ørsta Torg for gratis uforpliktende konsultasjon for fettreduksjons behandlingen Coolsculpting Advantage. Vi ligger ca en times kjøretur ifra Ålesund!

Meld deg inn i kundeklubben vår
..og motta gode tilbud og nyheter først