Coolsculpting - fettfjerning uten kirurgi

Coolsculpting – verdens ledende system for fettfjerning uten kirurgi

Coolsculpting er utviklet av Harvard forskere og ble FDA godkjent i 2010. I år 2019 ble det bekreftet utført over 8 millioner behandlinger med Coolsculpting verden over!
FDA godkjenningen innebærer at behandlingen er svært godt dokumentert på at den både er effektiv og trygg. Fettceller blir nedkjølt og ødelagt uten å skade huden og gir et permanent resultat. Det er ingen nedetid i forbindelse med behandlingen og du kan gå rett tilbake til dine daglige gjøremål.

coolsculpting

Hva er CoolSculpting?

Coolsculpting er den mest effektive fettreduksjonsbehandlingen uten kirurgi.

Fettceller blir fryst i stykker via Coolsculpting maskinen. Fettcellene gjennomgår en prosess som kalles apoptose. Dette innebærer at de krymper over tid inntil de spises av kroppens ryddeceller (makrofagene). Makrofager er de samme celler som fjerner bakterier og virus fra kroppen vår. Behandlingen øker ikke fettstoffinnholdet i blod eller lever. Dette er vist gjennom de mange ulike studier som ligger til grunn for FDA godkjenningen av maskinen.

Hvilke områder kan behandles med Coolsculpting?

 • Mage
 • Bh-folder
 • «Love Handles»
 • Overarmer
 • Innside lår
 • Bryst hos menn
 • Ridebukselår
 • Midje

Hvor effektiv er frys bort fett metoden?

Coolsculpting er en unik metode for effektiv fettreduksjon av problemområder. Den er Norges mest effektive fettreduksjonsbehandling uten kirurgi. Studier viser en gjennomsnittlig fettreduksjon på 20-40 % per behandling. Du kan allerede se effekten etter 3-4 uker. Det endelige resultatet kan sees etter 3-4 måneder.

Fettceller tåler lite kulde. Om de utsettes for temperatur ned mot frysepunkter i ca en time vil fettcellene dø. Metoden kalles cryolipolyse. Den er utviklet ved Wellman Center for Photomedicine, Massachusetts General Hospital i Boston, tilknyttet Harvard Medical School.

CoolSculpting er den eneste FDA-godkjente maskin for permanent fettfjerning.

Dette kvalitetsstempelet innebærer at maskinen er medisinsk dokumentert og sikker i bruk. Vi har derfor valgt å bruke CoolSculpting som vår metode for effektiv fettreduksjon i problemområder en måtte ha.

Vi oppfordrer alle til å spørre om navnet på de ulike maskiner som benevnes under behandling med cryolipolyse. Det finnes mange kopier som hverken er dokumentert eller godkjent for trygg fettreduksjon. Dette gir ofte utilfredsstillende resultat. Vi har den godkjente og mest dokumenterte!

En behandling kan være nok

Les mer på realself.com der resultatene sammenlignes med blant annet fettsuging og andre metoder for fettfjerning.

Bivirkninger som kan oppstå

 • Ømhet/smerte på behandlingsstedet i 1-3 ukers varighet
 • Nummenhet i huden de første ukene etter behandling
 • Blå merker i huden, forsvinner innen 4 uker

Hvordan utføres behandlingen?

Du vil først bli konsultert og får en behandlingsplan skreddersydd til deg. Behandlingsområdet med lokale fettområder suges inn i et håndstykke ved hjelp av vakuum. Huden beskyttes med kuldeisolerendes duk. Deretter kjøles området gradvis ned mot -2°C. For å sikre riktig temperatur under hele behandlingen, har Coolsculpting maskinen Freeze Detect. Dette for å deg en trygg og effektiv behandling. Behandlingen tar ca en time. På den tiden kan du lese en bok, lytte til musikk eller surfe på telefon/nettbrett. Etter behandlingen masseres område. Noen kan oppleve dette som ubehagelig når sirkulasjonen kommer tilbake.

Gir behandlingen varig resultat ?

Om man holder vekten er resultatet varig. De ødelagte fettcellene kommer ikke tilbake. Om man går opp i vekt vil gjenværende fettceller lagre fett. Da kan samme problemområde komme tilbake.

Hud og Laserklinikken er den eneste klinikken i Møre og Romsdal som kan tilby Coolsculpting fettfrysemetode.

Vi har sertifisert medisinsk personell som utfører behandlingen. Velkommen til oss på Ørsta Torg for gratis uforpliktende konsultasjon for fettreduksjons behandlingen Coolsculpting. Vi ligger ca en times kjøretur ifra Ålesund!