ZO Skin Health kom i 2015 med en ny 3-step Stimulation Peel ansikts behandling til Norge, som raskt har blitt en veldig populær behandling. Peelingen er utviklet av den anerkjente Dr Zein Obagi. ZO 3 -Step peel utføres raskt og effektivt, og hele prosessen tar ca 20-30 minutter. Peelingen kan benyttes både i ansiktet, halsen, brystet og hender, og til og med på armer og ben.

Hva er 3-Step Peel?

3-Steep Peel består av en kombinasjon av TCA og retinolkrem, og resultatet vil være synlig kun etter en behandling. Behandlingen tar kun 20 – 30 minutter. Peelen er utviklet av den kjente Dr. Zein Obagi. Obagi har som målsetning at alle skal kunne få en sunn hud uansett alder.  Etter huden er til helet kan man bruke mineralsminke for å dekke over dette, og Jane Iredale anbefales.

3 step peel peeling ZO obagi hudforbedring

Hva behandles med 3-Step Peel

  • Ulike aldringstegn
  • Melasma
  • Solskader
  • Fine linjer
  • Hudforbedring
  • Ujevn hudoverflate
  • Store porer
  • Livløs hud
  • Acne / kviser

Før behandlingen

Huden må forbehandles 4 – 6 uker med retinol/tretinoin produkter fra ZO SkinHealth, som forhandles av Hud og Laserklinikken Ørsta, ikke langt fra Ålesund

 

Under behandlingen

I første del av behandlingen påføres salisylsyre (17%), TCA (10%) og melkesyre (5%). Dette er en lett og overfladisk peel som har effekt på det ytterste hudlaget. Nå er huden klar for  neste steg av behandlingen.

Deretter påføres en Retinol krem som virker dypere i huden. Dette stimulerer nye hudceller,  som igjen fører til økt spenst, styrke og elastisitet.

Til slutt påføres en beskyttende krem som fjerner de påførte kjemikaliene og gjenoppretter fuktighetsbalansen i huden. Kremen inneholder også stoffer som stimulerer til økt produksjon av det vannbindende stoffet hyaluronsyre og gir økt produksjon av kollagen.

Hvor mange behandlinger anbefales?

Du vil få godt resultat etter kun en behandling. For deg med dypere hudskader kan peelen utføres flere ganger som en kur, da med 3-4 uker mellom hver behandling.

Etter behandlingen

Du vil ha mellom 5 – 8 dager «nedetid» med flassing og rødhet. Vanligvis vil en begynne å flasse etter 3-4 dager, og ny frisk hud kommer til syne. Det er helt vanlig at huden blir litt rød som ved lett solforbrenning, og føles litt tørr de første dagene. Det anbefales å fortsette med ZO Skin Health sine produkter etter at huden er til helet for et enda bedre og varig resultat.

Hvem skal ikke utføre 3-Step Peel.

Gravide og ammende.