CoolSculpting fettfjerning regine under opplæring

Regine, som har vert ansatt hos oss siden 2017, var i Barcelona og tok spesialisering i CoolSculpting i mai 2019. Hun har blitt en reser på denne behandlingsformen, og har opparbeidet seg mye erfaring siden da. Regine har spesialkompetanse innen hud og medisinske behandlinger, og er i tillegg til sykepleier også utdannet hudpleier. Nå har hun ledige timer fremover, så kontakt oss så rekker du å la behandlingen virke i 2-3 måneder før sommeren setter inn.. 🙂

Vi har hatt en FDA godkjent CoolSculpting maskin siden 2012, og har et utall av fornøyde og tilbakevendende kunder.

Dette er en kroppsformingsbehandling som bruker kulde til å igangsette en prosess som ødelegger fettcellene. Dette tar tid, og det kan derfor gå opptil 2-3 måneder etter behandlingen før en ser endelig resultat. For noen kan det holde med bare en behandling, mens andre må ha flere.

Det er kun fettcellene som angripes, og det omkringliggende vev og muskler tar ikke noe skade. Hver behandling tar kun en time pr område, og det er ingen nedetid etter behandlingen er utført.
Områder vi har svært god erfaring med å behandle, er spesielt på mage, flanker (love-handles), BH-folder, rygg, under rumpe, innside lår og overarmer.

Det finnes mange kopier av CoolSculpting på markedet, og dessverre har endel av disse ført til et ufortjent dårlig rykte på effekten og kvaliteten på behandling og resultat. Det finnes mange useriøse aktører, og behandlerne har ikke alltid den faglige erfaringen og utdanningen som kreves for å foreta denne behandlingen. Hos oss kan du være sikker på at behandlingen utføres av fagpersonell, da det alltid er en sykepleier med tilleggsutdanning som utfører denne behandlingen.

RealSelf er et amerikansk nettsted, der en kan lese om forbrukernes erfaringer med diverse behandlingsformer som bla CoolSculpting:

https://www.realself.com/coolsculpting 

 

Nedenfor kan du se bilder av noen av våre CoolSculpting kunder som har fått gode resultat med denne behandlingen.

Coolsculpting før etter 1

Coolsculpting før etter 2

Coolsculpting før etter 3

Coolsculpting før etter 4

Write a comment:

*

Your email address will not be published.