Vi lanserer det nyeste innen oppstrammende behandling for hake, hals og ansikt. Ulthera er det nærmeste du kommer et ansiktsløft uten å bruke kniv, og er det beste utstyr på markedet for å

  • definere kjevevinkel
  • redusere hakeheng
  • løfte øyenbryn

Hva er Ulthera?

Ulthera leverer fokusert ultralyd hvis energi omdannes til varme i de dypere deler av huden. Ultralydbølgene når helt ned til de dypeste deler av huden, og varmen som utvikles setter i gang en produksjon av bindevev og elastin. Huden vil gradvis strammes over en periode på 3- 6 måneder.

Vi tilbyr Ulthera som den beste løsning for oppstrammende behandling uten kirurgi. Såkalt Ultherapy er den eneste FDA godkjente metode for ansiktsløft uten kniv.

ulthera_hvit

Hvor mange behandlinger anbefales?

Dette avhenger av hvor løs huden er I det behandlede området. Yngre personer klarer seg ofte med en behandling. Jo slappere hud jo vanligere er det med 2 behandlinger.

Kombinasjoner med medisinske kremer kan anbefales for å gi et optimalt resultat.

Hvor lenge varer effekten av behandlingen?

Hudens aldringsprosess kan ikke stoppes, men settes på vent 2-3 år avhengig av om du røyker, er soltilbeder uten bruk av solbeskyttelse. Forutsatt at du bruker daglige produkter for hudforbedring samt ikke røyker vil vi anta at resultatet varer 2- 3 år.

Er behandlingen smertefull?

Ulthera gir en oppvarming I de dypere hudlag, og det er vanskelig å få tilstrekkelig virkning av bedøvelseskrem. Vi tilbyr smertelindrende og beroligende medikamenter før behandling.

Mulige bivirkninger:

Etter behandling er huden øm, lett hoven og med en mild rødfarge. Det er fullt mulig å gå tilbake til jobb etter å ha fått lagt en lett make up. I enkeltstående tilfeller kan man observere små blødninger i huden. Vi anbefaler av den grunn at man ikke inntar blodfortynnende medikamenter siste uke før behandling (Ibux og andre NSAID’s, aspin, dispril og andre medikamenter med acetylsalisylsyre). Man gir ingen restriksjoner i forhold til soleksponering eller fysisk aktivitet.

Hvem skal ikke behandles med Ulthera?

Gravide og ammende skal ikke behandles. Huden må være hel, uten sår eller andre hudforandringer. Vi behandler ikke ved pågående herpesinfeksjon, og heller ikke dersom man har hatt helvetesild i ansiktet. Til sist behandler vi ikke personer som har hatt nerveskade eller lammelse i ansiktet.