Hvorfor oppstår rynker på nesen?

Mange har veldig sterk muskelbruk / mimikk i ansiktet og musklene i spesielle områder blir ofte veldig sterke dersom en bruker dette området aktivt. Noen har stor tendens til å rynke på nesen av uvane, pga bekymring eller sterk smiling. Det vil etter da etterhvert bli dannet tynne linjer, rynker og til og med fortykket område pga sterk muskel hos enkelte.

Behandling av rynker på nesen

injeksjonsbehandling med toxin er ofte førstevalget når en skal behandle rynker som har oppstått i dette området siden injeksjonsbehandling med toxin får musklene til å slappe av og dermed glatter ofte rynkene seg ut. I tillegg forebygger injeksjonsbehandling med toxin mot videre utvikling av rynkene. De fleste føler injeksjonsbehandling med toxin i dette området har en behagelig avslappende effekt i tillegg til å være en effektiv behandling for å glatte ut rynker. injeksjonsbehandling med toxin kan derfor redusere både på linjer på neseryggen og rynker som kommer i området fra øynene mot nesen.

Dersom rynkene i dette området har fått tid til å feste seg eller furene er blitt dype kan det være aktuelt å sette en liten mengde filler for å fylle ut rynkene. Hvis en i tillegg ønsker en forbedring av hudkvaliteten i området kan en laserbehandling eller hudprodukter være aktuelt.

Behandling av myserynker i øyekrok

Hvis en person har sterk tendens til å myse ved å dra sammen øynene vil det ofte lage seg et tynt nettverk med rynker innerst i øyekroken og øynene vil også ofte bli mindre enn tidligere. Ved å sette en microdose med injeksjonsbehandling med toxin i dette området vil området slappe mer av og rynker glattes ut samt at øynene kan bli noe større.

Mange kan også få en god bedring av linjer under øynene ved en Co2 laserbehandling eller medisinske hudprodukter.

melasma